// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jennifer Bohnet: Den franske villa
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Jennifer Bohnet: Den franske villa

Skrevet af den 3. juni 2021 – 05:53Ingen kommentarer

Carla Sullivan har (endnu en gang) opdaget, at hendes mand har en affære.

I mange år har hun fundet sig i det, tilgivet ham, kommet videre. Men nu fylder hun lige straks 50, børnene er flyttet hjemmefra og nu gider hun ikke finde sig i det mere.

Hun pakker og rejser fra England til Sydfrankrig, hvor hendes mor er vokset op, men det er ikke et sted Carla kender specielt godt. Efter morens død har hun arvet hendes andel af barndomshjemmet Villa Mimosa.

I byen bor også mosteren Josette, som Carla ikke kender og som helst vil have villaen solgt. Carla fornemmer at der er alt for mange triste minder og hemmeligheder knyttet til huset. Men da hun selv står i en skilsmisse og trænger til at opleve noget nyt, bliver hun draget af det sydfranske klima, de skønne omgivelser og flytter ind i villaen med henblik på at omdanne den til bed and breakfast.

Hun er også opsat på at lære mosteren bedre at kende, for måske har hun nøglen til det ukærlige forhold, der har været imellem Carla og hendes mor. Og der er mange løse ender der skal holdes styr på da Carla dykker ned i fortiden. Der er meget, der pludselig giver mening for hende, men der skal også skrives en helt ny livshistorie.

Et skønt og varmt persongalleri lukker dig ind i solfyldte Sydfrankrig og det er umuligt ikke at længes efter en god stol ved poolen, med en kølig drink indenfor rækkevidde. Skønne Carla giver nyt liv til den gamle familievilla og er en sej midaldrende kvinde, der ikke længere finder sig i hvad som helst.

Jennifer Bohnet kommer fra England, men har boet de sidste mange år i Sydfrankrig. Hun skriver skønne romaner, der emmer af varme og sommerstemning og det er slet ikke så tosset med den vejrudsigt vi må stå model til dette forår.

Jennifer Bohnet, Den franske villa, Forlaget Cicero, 352 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.