// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lene Kaaberbøl: Vildheks 1: Ildprøven
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Fantasy, Roman

Lene Kaaberbøl: Vildheks 1: Ildprøven

Skrevet af den 4. oktober 2010 – 19:12Ingen kommentarer

Lige med et fyldtes grottens mørke af kløer og tænder og basken og skrig. Læderagtige vinger slog mig i ansigtet og hen over nakken, jeg kunne ikke få luft, der var lodne kroppe overalt…”

Clara synes selv at hun er helt almindelig, 12 år, lidt genert, glad for dyr og ikke særlig modig. En dag står en kat i vejen for hende. Men ikke hvilken som helst kat, en rigtig stor kat, der vælter Clara, kradser hende og drikker hendes blod. Fra den dag er hendes liv forandret. For evigt. Clara er nemlig en Vildheks – hun skal bare lige lære lidt om hvad sådan én egentlig er for noget.

Vildheks
er en ny serie om pigen Clara og ”Ildprøven” er første bog i serien af Lene Kaaberbøl. Og de unge læsere må vente spændt på næste bog i serien, som udkommer næste år. Lene Kaaberbøl er dronningen af fantasy-serier til især de unge piger. Her er magi, venskaber, heste, gys og spænding. Alt serveres i skøn forening i Vildheks.

Så kender du en ung pige, der skal forkæles med en ny bog i efterårsferien, så er det denne her du skal investere i. Den er skøn og så kan du måske låne den bagefter, for jeg kan sagtens forstå at de unge piger bliver fanget i dette univers.

Læs mere på www.vildheks.dk og se også de smukke omslagstegninger af Anders Walter.

Lene Kaaberbøl, Vildheks: Ildprøven, Alvilda, 168 sider, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.