// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Lone Theils: Undergravet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Lone Theils: Undergravet

Skrevet af den 31. maj 2021 – 07:00Ingen kommentarer

Endelig er der nyt fra Lone Theils. Man ved altid, at der er noget godt i vente, n√•r hun udgiver en ny bog. Denne gang er det bind 2 i serien om kriminalassistent Signe Brask, hvis nye chef, Wartow, for at ydmyge hende sender hende til Klitm√łller, hvor hun skal vikariere som patruljebetjent.

Hun n√•r d√•rligt at ankomme, f√łr hun bliver involveret i en sag, hvor pr√¶stens unge kone, Lilly, er sporl√łst forsvundet. Signe er imidlertid ikke efterforskervikar, og det lokale politi virker ikke synderligt interesseret i at starte en efterforskning og sikre spor, men regner blot med, at Lilly snart dukker op igen.

Signe synes imidlertid, at der er noget uldent ved pr√¶sten og hans opf√łrsel, s√• hun begynder at grave i sagen og finder ud af, at der tilsyneladende ulmer en voldsom religionskonflikt i den lille by. Til Signes store frustration g√•r opklaringsarbejdet med hendes nye makker Dennis tr√¶gt, og hun f√łler sig n√łdsaget til at g√• bag om ryggen p√• alle for at finde ud af, hvad der er sket med Lilly.

Samtidig bliver hun konfronteret med sin egen barske fortid, for hendes egen mor forsvandt ikke langt fra det sted, hvor Lilly forsvandt. Der bliver ribbet op i gamle sår, hvilket også truer med at få store konsekvenser for Signes fremtid.

Jeg er vild med Lone Theils’ b√łger. Tempoet er altid h√łjt, og siderne vender n√¶rmest sig i rasende fart mod et uimodst√•eligt klimaks, for plottet sidder endnu engang lige i skabet. Theils v√¶ver mesterligt flere storylines sammen, som giver l√łfter om flere sp√¶ndende b√łger om Signe Brask i fremtiden, for hvad skete der egentlig med hendes mor dengang? Samtidig giver det mere end anstrengte forhold til Wartow historien kant, og jeg var s√• rasende p√• ham, at jeg n√¶sten kastede bogen gennem stuen.

Denne bog er perfekt l√¶sning til din weekend, din sommerferie eller en kedelig tirsdag aften ‚Äď den f√•r min varmeste anbefaling!

Du kan l√¶se vores anmeldelser af andre af Lone Theils’ b√łger her.

Lone Theils, Undergravet, People’s, 325 sider, udkommer 31. maj 2021

Der er lukket for kommentarer.