// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julie Caplin: Det lille bageri i Brooklyn
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Julie Caplin: Det lille bageri i Brooklyn

Skrevet af den 26. maj 2021 – 05:58Ingen kommentarer

Sophie er redaktør for madsektionen på et stort magasin. Hun trives med sit job, men savner kæresten der er et rigtigt familiemenneske og derfor ofte er væk for at tage sig af sin syge mor.

Sophies kollega Mel har brækket benet og derfor er der opslået en udvekslingsstilling med mulighed for at rejse til New York og arbejde et halvt år der på søstermagasinet på Manhattan.

Det er slet ikke noget for Sophie. Men da hun finder ud af, at kæresten slet ikke besøger sin syge mor, men i stedet har gang i en dobbelttilværelse med en anden kvinde, så føles det pludselig rigtig godt at kunne stikke af til Manhattan.

Her venter en lille lejlighed i Brooklyn og et spændende job, men Sophie er ret slået ud med et knust hjerte, så byen lokker ikke nær så meget som at drikke vin hjemme i lejligheden.

Heldigvis drages hun af det lille bageri, der ligger lige ved lejligheden. Her regerer Bella, der har alt for travlt og godt kan bruge en hånd og som også er vild med Sophies kreative tilgang til kager og søde sager. Og bedst som det knuste hjerte heles igen, møder hun charmøren Todd, der også arbejder på magasinet. Han påtager sig at vise hende byen og deres fælles passion for mad knytter dem sammen og de skal helt sikkert kun være venner.

Bogen om det lille bageri i Brooklyn er en virkelig fin historie. Den er skrevet af Julie Caplin, der tidligere har skrevet Den lille café i København, hvor Sophie også spiller en mindre rolle.

Fortællingen er varm og romantisk og hele stemningen i det lille hjertevarme bageri er skøn og man kan næsten mærke duften af nybagte cupcakes.

Julie Caplin, Det lille bageri i Brooklyn, på dansk ved Peter Carstens, Forlaget Tubulenz, 446 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.