// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Karin Heurlin: Du forlader mig aldrig
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

B√łrnebog

Forside » Roman, Thriller

Karin Heurlin: Du forlader mig aldrig

Skrevet af den 4. april 2021 – 06:56Ingen kommentarer

Tal om at blive taget fuldkommen ved næsen. Det er præcis det, som Karin Heurlin gjorde ved mig i denne nye bog, som forlaget så fint kalder et psykologisk drama. Jeg vil nu nærmere kalde den en psykologisk thriller, som gav mig de vildeste myrekryb, mens jeg læste den.

Journalisten Anns store k√¶rlighed Peter er d√łd som f√łlge af en tragisk ulykke. For at bearbejde sin store sorg har Ann skrevet en yderst personlig og meget r√łrende bog om deres k√¶rlighed og den altopslugende sorg efter tabet af Peter. Bogen ‚ÄĚSorgen ved, hvor du bor‚ÄĚ bliver en bragende succes, og Ann bliver headhuntet af en r√¶kke foredrag og f√•r sit eget radioprogram med samme navn. At finde k√¶rligheden igen virker som en fjern tanke, men da hun l√¶rer komikeren Mik K at kende, virker det alligevel befriende ogs√• at kunne grine trods sorgen i hende.

De to indleder et forhold, og Ann er ovenud lykkelig. Hun vil g√łre alting rigtigt denne gang. Hun vil v√¶re der for Mik K, som hun ikke var der for Peter. Hele tiden. Sp√łrgsm√•let er bare, om den Ann, som hun har vist hele verden, er den samme, som den Mik K har f√•et som k√¶reste. Og sp√łrgsm√•let er om det, Ann har skrevet i sin bog, ogs√• er den fulde sandhed og ikke kun Anns version.

Denne her bog var simpelthen s√• overraskende og genrem√¶ssigt langt fra de andre b√łger af Karin Heurlin, jeg har l√¶st. Jeg synes i starten, at den var irriterende og forceret, og jeg var t√¶t p√• at l√¶gge den fra mig, fordi jeg ikke havde fanget Heurlins gennemf√łrte spil med skiftevis virkeligheden og dern√¶st Anns pr√¶tenti√łse ‚ÄĚvirkelighed‚ÄĚ. Og faktisk er hovedpersonen Ann en ret irriterende type, hvilket kun bliver v√¶rre som tiden g√•r. Er du til psykologiske thrillere sat i et genkendeligt setup, skal du helt sikkert l√¶se Du forlader mig aldrig.

Karin Heurlin: Du forlader mig aldrig, Gr√łnningen 1, 260 sider, udkom 15. marts 2021

Der er lukket for kommentarer.