// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Helen Hoang: Bryllupstesten
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Roman

Helen Hoang: Bryllupstesten

Skrevet af den 8. februar 2021 – 05:59Ingen kommentarer

K√¶rlighed er sv√¶r at forst√•, hvis man ikke ved hvordan den f√łles ‚Äď eller tror man ikke ved, hvordan det f√łles at elske et andet menneske. Men m√•ske skal der blot den rette person til, f√łr det hele lysner.

Khai Diep har det sv√¶rt med f√łlelser. Faktisk er han overbevist om, at han overhovedet ikke har nogen, ud over en nagende irritation over andres indvirken p√• hans ellers s√• strukturerede liv. Han m√¶rker hverken sorg eller k√¶rlighed, i hvert fald ikke p√• den m√•de som han mener andre g√łr, og da hans mor bevidst fors√łger at f√• ham gift, bliver han simpelthen s√• frustreret. Da hun s√• ovenik√łbet g√łr det ved hente, hvad hun mener, er den perfekte brud hjem fra Vietnam til at bo i Khais ellers s√• perfekte hjem kun indrettet til ham, bliver han rasende. Han er bare ikke i stand til at sige sin mor imod ‚Äď hun er nemlig den eneste, som han ved, elsker ham.

Tr√Ęn Ngoc M√Ĺ knokler i sit reng√łringsjob i Ho Chi Minh City uden nogen udsigt til et bedre liv for sig selv, sin datter Ngoc Anh eller sin mor og bedstemor, s√• da hun en dag bliver antastet af en fornemt udseende kvinde, der giver hende et tilbud om at komme til USA, kan hun umuligt afsl√•. Dette er hendes mulighed for at give sin datter den fremtid, hun fortjener, ogs√• selvom det bliver p√• bekostning af hendes egen id√© om k√¶rlighed. Med sit nye navn Esme Tran rejser hun kort tid efter 3 m√•neder til USA for at vinde en mands hjerte. Hvad hun dog ikke er klar over, er, at denne mand selv har konkluderet, at han aldrig nogensinde kan elske eller blive elsket af noget menneske, og at hun selv inden l√¶nge finder sig hovedkulds forelsket i ham.

Var du vild med K√¶rlighedskoden kan du gl√¶de dig over, at Helen Hoang igen har skrevet en morsom, hjertevarm og ret sensuel k√¶rlighedshistorie. Bryllupstesten har alt, hvad man kunne √łnske sig af en chic lit. Noget, der gjorde stort indtryk p√• mig ved netop denne Helen Hoang bog, var, at hun har brugt noget af sin egen families historie i fort√¶llingen. Det giver den det ekstra, der skal til for at h√¶ve den over en almindelig feel good-k√¶rlighedsroman.

Helen Hoang: Bryllupstesten, People’s Press, oversat af Anne Brinch, 348 sider, 14. januar 2021

Der er lukket for kommentarer.