// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christina Lucia Wraber: Petruska og det brændende hamsterhjul
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Christina Lucia Wraber: Petruska og det brændende hamsterhjul

Skrevet af den 10. august 2020 – 05:24Ingen kommentarer

Det er dejlig varmt udenfor og Petruska vil gerne ud og have en is. Men selvom hun spørger alle i sin familie, er der ingen, der vil med. Mor dyrker yoga, far har travlt og hendes brødre spiller computer. Givetvis som taget ud af enhver familie nu om dage, men det finder Petruska sig ikke i. Hun tager af sted på sit skateboard og turen går gennem byen.

Men på et tidspunkt flyver Petruska gennem luften og så lander hun lige midt i et cirkus. Cirkus Badutski synes, at Petruska er meget spændende og spørger om hun ikke har lyst til at blive en del af deres cirkus. Det vil Petruska gerne – hendes egen familie gider hende jo ikke. Så hun øver og øver.

Derhjemme opdager familien pludselig, at Petruska er væk, og tager ud for at lede efter hende. Pludselig opdager de hende på cirkusplakaterne rundt om i byen.

Historien om Petruska er sød og sjov, og min fireårige testlæser var glad for at få den læst højt og har talt om Cirkus Badutski flere gange siden, lige som hun har bedt om at få den læst højt flere gange.

Billederne er flotte og farverige og der er masser at tale om undervejs.

Bogen er skrevet og illustreret af Christina Lucia Wraber.   

Christina Lucia Wraber: Petruska og det brændende hamsterhjul, Turbine, juli 2020, 54 sider.

 

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.