// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Linda Castillo: Vanæret
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Linda Castillo: Vanæret

Skrevet af den 29. april 2020 – 07:15Ingen kommentarer

“Ingen besøgte Schattenbaums gamle gård længere. Ingen havde boet der, siden oversvømmelserne tilbage i 1969 have ødelagt afgrøderne og trukket et udhus og en af laderne med sig ud i Painters Creek.”

Men på gårdspladsen foran den gamle gård står der et par store valnøddetræer og de lokker en dag en ældre amishkvinde og hendes to børnebørn til. Det er nemlig på den tid af året, hvor valnødderne er klar til at blive samlet ind. Det, amishkvinden og børnene troede skulle være en hyggelig formiddag, ender med at blive starten på et sandt mareridt. Kvinden bliver brutalt myrdet og det ene barn forsvinder som dug for solen.

Vanæret er 11. bind i den populære serie om politichefen Kate Burkholder og har du været glad for de andre, skal du ikke holde dig tilbage for endnu engang at tilbringe nogle spændende og nervepirrende timer sammen med den gæve kvinde.

Kate Burkholder kobles snart på sagen, som viser sig at være en svær nød at knække. Vi må rundt på forskellige gårde i området og tilbage i tiden for at løse gåden. Og inden vi er i mål, har Kate Burkholder traditionen tro fået bank et par gange. Det er som det plejer og det er glimrende underholdning.

Vi har anmeldt en del af de andre bind i serien om Kate Burkholder. Det er generelt ret god krimiunderholdning. Du kan finde vores anmeldelser her.

Forfatter Linda Castillo er opvokset på landet i Ohio, tæt på et amishområde og har altid fundet kulturen spændende. Og det er hendes interesse og nysgerrighed på den særlige amish-kultur, der smitter af på hendes bøger og gør læseoplevelsen til mere og andet end blot en krimioplevelse.

Linda Castillo, Vanæret, Hr. Ferdinand / Politikens forlag, Marts 2020, På dansk ved Henrik Enemark, 328 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.