// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Peter Gotthardt: Ulveridderne
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Peter Gotthardt: Ulveridderne

Skrevet af den 23. september 2019 – 05:48Ingen kommentarer

I skoven bor der nogle væsner der kaldes Ulvinger. De har menneskeskikkelse, men kan forvandle sig til ulve og nu har kongen indsat en række nådesløse vogtere for at få udryddet ulvingerne.

Storm er en ung ulving, der må flygte, da vogterne er på sporet af ham. Han har fået at vide, at der findes et sted der er sikkert for hans slags. Hvor ulvingerne holder sammen og passer på hinanden. Men vogterne er efter ham og han søger skjul hos pigen Gry, der bor i et lille hus i skoven, med sin far.

Desværre er vogterne lige i hælene på ham, og de tager Grys far til fange og brænder deres hus ned. Storm og Gry må flygte, for at redde deres liv. Heldigvis møder de ulveridderne, der fører dem til deres tilholdssted Skovborgen. Her kan de finde det fællesskab, der giver dem tryghed og som kan hjælpe dem med at finde Grys far. De bevæger sig ud på farlige missioner og farerne lurer overalt.

Flammen i øjet er den første bog i serien om Ulveridderne. Bøgerne er en del af Alvildas stjernebøger, der er en begynderlæsningsserie til de allerførste læsere. Bøgerne er inddelt på tre niveauer, hvor denne serie har tre stjerner og derfor passer godt til de lidt dygtigere læsere, der kan læse lix 14+.

Serien er velskrevet af altid dygtige Peter Gotthardt og de er flot illustreret af Kristian Eskild Jensen. Det er en serie, der er velegnede til både piger og drenge og det fungerer rigtig godt for bøgernes opbygning, at de er inddelt i kapitler. De første tre bøger i serien er allerede udkommet: Flammen i øjet, Den ildrøde hånd og Mørkets fæstning.

Peter Gotthardt, Ulveridderne, Alvildas stjernebøger, illustreret af Kristian Eskild Jensen, 2019, 72 sider, Serien findes også som e-bog og lydbog.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.