// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Chip Cheek: Dage i Cape May
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Erotik, Roman

Chip Cheek: Dage i Cape May

Skrevet af den 13. august 2019 – 05:29Ingen kommentarer

Vi befinder os i Cape May, New Jersey. Året er 1957. Effie og Henry er netop blevet gift og er taget på bryllupsrejse. De er begge ud af gode, kristne familier, de er fromme og uskyldige, og sammen skal de finde sig til rette i deres nye tilværelse som ægtefolk.

Valget er faldet på Cape May. Effie har mange gode barndomsminder herfra, men da de kommer dertil er intet som hun husker. Det er uden for sæson, og den ellers levende ferieby er øde. De keder sig lidt og beslutter sig for at tage hjem før tid.

Men så møder de en gruppe spændende og dragende mennesker med hang til fest, der inkluderer både massive mængder alkohol, sex og fri leg. Et helt nyt territorium for Effie og Henry, der ikke er vant til at mærke deres drifter på den måde – og hvordan navigerer man i det?

Bryllupsrejsen ender på en helt andet måde, end de havde forestillet sig, og deres grundforståelse, værdier og fælleskab kommer på en gedigen rystetur, hvilket påvirker resten af deres ægteskab.

Bogen er lidt langsom om at komme i gang, men det er spændende at følge Effie og Henry og være skjult tilskuer til deres eskapader. Der er nogle meget eksplicitte sexscener i bogen, og jeg er glad for, at jeg læste den derhjemme og ikke i toget, for det er lige til at få røde kinder af.

Jeg synes, at man fornemmer, at sexscenerne er skrevet af en mand. Jeg kan ikke sige hvorfor, men normalt når jeg læser den slags, som oftest er skrevet af kvinder, så har det ingen effekt på mig – nogle gange keder det mig ligefrem. Men i det her tilfælde må jeg sige, at selvom sommervejret svigter i Cape May, så er temperaturen varm.

Dage i Cape May er en fortælling om mennesker, drifter, længsel, ægteskab, kompromisser, tilgivelse og alt derimellem. Det er ikke en stor litterær oplevelse, men det er god underholdning.

Dage i Cape May er forfatterens debutroman. Det bliver spændende at se, om der kommer mere fra ham.

Chip Cheek, Dage i Cape May, Lindhardt&Ringhof, juni 2019, oversat af Mich Vraa, 299 sider.  

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.