// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Craig Unger: Den russiske forbindelse
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Politik & debat

Craig Unger: Den russiske forbindelse

Skrevet af den 12. januar 2019 – 15:09Ingen kommentarer

Er USA’s præsident Donald Trump i virkeligheden styret af den russiske mafia og Putins oligarker? En trojansk hest i Det Hvide Hus. Det er den skræmmende tanke, som Craig Unger i denne bog argumenterer for.

Og det gør han ganske overbevisende med masser af henvisninger til oplysninger fra bøger, artikler og meget andet gennem mange år.

Vi får også historien om etableringen af den russiske mafia i USA og om hvordan mafiaen hurtigt spottede ejendomsudvikleren Donald Trump og de muligheder, der var i at samarbejde med den driftige mand med de store armbevægelser.

Hvis bare halvdelen af det Unger skriver i denne her bog er sand, så er det særdeles skræmmende at tænke sig hvordan russernes systematiske infiltrationsindsats nåede sit højdepunkt, da Trump i januar 2017 indtog Det Hvide Hus og blev leder af den frie verden.

Bogen er spækket med oplysninger og hviler uden tvivl på et massivt researcharbejde. Det kan man forvisse sig om ved at kigge på den lange liste med kildehenvisninger bagerst i bogen. Stor ros til Unger for at basere sin beretning på åbne og synlige kilder. Ingen anonyme kilder. Det mangler bare for en bog om en så alvorlig sag som hvem der i virkeligheden trækker i trådene og måske styrer verdens mest magtfulde mand.

Der bliver skrevet mange bøger om Trump i disse år. Det er ikke alle der er lige gode. Denne her er en af de andre. En af de gode, som man bør læse og gyse lidt over.

Craig Unger: Den russiske forbindelse – Den ufortalte historie om Donald Trump og den russiske mafia. Gads Forlag, 2018. 368 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.