// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mike Unwin: Min første bog om – dyreliv – insekter og kryb og -fugle i haven
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Mike Unwin: Min første bog om – dyreliv – insekter og kryb og -fugle i haven

Skrevet af den 22. marts 2010 – 21:36Ingen kommentarer

Nu skal vi snart ud i naturen og i haven og se hvordan det hele blomstrer, kribler og krabler. Er du til kratluskere, kryb, smådyr og fugle, så kig en ekstra gang efter Turbines nye dyrebøger i serien: ”Min første bog om…”. Der er udkommet 3 bøger, en om fugle, en om dyreliv og en om insekter og kryb.

Så nu kan du genkende en stinktæge, en skumcikade og en gedehams, når du ser dem. Vidste du fx at en bænkebider har 7 par ben og ikke er et insekt, men nærmere en slags reje – et krebsdyr på land?

Bøgerne er rigtig fine med gode illustrationer og letlæselig tekst. På Gæt hvem! siderne er der nogle spor, så du kan lege naturdetektiv og gætte på hvilket dyr, du møder på næste side.

I bøgerne er der gode råd til hvordan man passer godt på dyr, kryb og fugle i haven, hvor man skal lede efter dem, hvad de spiser osv. Bagerst i bøgerne er der ordforklaringer og tips om hvor du kan finde mere om dyr og natur.

Bøgerne er skrevet af Mike Unwin og illustreret af Tony Sanchez og bøgerne er oversat og bearbejdet til dansk i samarbejde med Natur & Ungdom.

Mike Unwin, Min første bog om fugle i haven, Min første bog om dyreliv i haven, Min første bog om dyreliv i haven, Turbine i samarbejde med Natur & Ungdom, 2010, ca. 50 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.