// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anne Chaplet: Liget i sneen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Anne Chaplet: Liget i sneen

Skrevet af den 12. marts 2010 – 20:42Ingen kommentarer

Sneen ligger i et tykt lag i den lille hyggelige landsby Klein-Roda, hvor alle kender alle og hvor alle snakker om alle. Da sneen forsvinder finder man et lig , det viser sig at være en kendt krigsreporter. Hvordan er han død og hvad er hans forbindelse til Klein-Roda?

Krista og Thomas Regler har et fritidshus i området og de er på flere måder blandet ind i mordet, undervejs i efterforskningen tager hele sagen en voldsom drejning og viser sig at have tråde tilbage til en uhyggelig fortid.

Tilflytteren Paul Bremer oplever på tæt hold det forunderlige og forbandede ved at bo i en lille landsby. Han kender de fleste, men kender ikke deres historie. Så da sagen om mordet pludselig involverer Regler-parret som han kender, prøver han at holde hovedet koldt og holde sig udenfor den værste sladder. Men han bliver selv blandet ind i sagen, i et forsøg på, at prøve at forstå.

I dag udkommer ”Liget i sneen”, som er en spændende og velskrevet krimi. Der er den fængende historie om det aktuelle mord, men også forviklingerne der trænger sig på fra fortiden, er med til at holde læseren godt underholdt gennem bogen. Man kommer godt ind på livet af Paul Bremer, der er dog andre personer i historien der efterlader et mere forvirret og uklart billede.

Det er fornyende at læse en krimi der ikke foregår i Sverige og spændingen er høj fra første side.

”Liget i sneen” er Anne Chaplets tredje roman på dansk, tidligere er udkommet ”Intet andet end sandheden” og ”Caruso synger ikke mere”. Anne Chaplet er en tysk krimiforfatter, hun har vundet den tyske krimipris i 2004.

Anne Chaplet, Liget i sneen, Forlaget Sohn, 2010, 300 sider, oversat af Steen Sohn

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.