// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Richard Scarry: Den store Richard Scarry-bog
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog

Richard Scarry: Den store Richard Scarry-bog

Skrevet af den 20. februar 2010 – 07:57Ingen kommentarer

Det er altid hyggeligt når man som forældre kan genkende noget fra sin egen barndom – og så give det videre til ens egne børn. Jeg tænker på Mumi-troldene, Barbapappa og andre søde figurer, der stadig holder 100 %.

Derfor blev jeg rigtig glad da jeg sad i sofaen med to unger på 2 og 5 år og ”Den store Richard Scarry-bog” i skødet. For Richard Scarrys søde tegninger og fine historier holder stadig. Og Den store Richard Scarry-bog er virkelig stor! 12 bøger i en, med små fine historier der egner sig godt til højtlæsning. Den sidste historie er en pegehistorie for de mindste, hvor der kan peges og snakkes om genkendelige ting fra hverdagen, sammen med en lille gris.

Læs også om Fru Kat, der har en meget travl hverdag – men en meget betænksom Hr. Kat husker dog at købe blomster til sin travle Frue. Hun skulle dog satse mere på Hr. Fiks, som viser sig at være en rigtig handy-mand!

De voksne har travlt i den travle by, ligesom vi andre voksne kan have hektiske og kaotiske dage. Find tiden til en hyggelig stund med højtlæsning og glæd dig over at du trods alt ikke har så travlt som de travle brandmænd i kapitel 2.

Richard Scarry, Den store Richard Scarry-bog, Forlaget Globe, 270 sider, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.