// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ilaria Caliri: Jule-amigurumi
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Hobby

Ilaria Caliri: Jule-amigurumi

Skrevet af den 30. november 2018 – 06:06Ingen kommentarer

Anmeldt af Karina Thastum

Amigu…hvad for noget?? Det er jeg blevet spurgt om flere gange. Amigurumi stammer fra Japan og er små hæklede eller strikkede figurer. Det gode ved amigurumi er at det er små projekter, som ikke tager så lang tid at lave, det dårlige er, at de nogen gange er så små, at det kan være svært at få dem syet ordentligt sammen.

Nu er der kommet en bog på markedet med jule-amigurumi. Ilaria Caliri laver hækle designs til kreative magasiner i hele verden. Hun har lavet denne bog Jule-amigurumi, som udkom i starten af oktober.

Bogen er bygget op som de fleste hobbybøger. Den starter med et kapitel om materialer, teknikker og garn. Herefter følger 15 designs på julepynt. Man kan hækle en julemand, en snemand, et rensdyr og et krybbespil bare for at nævne nogle af dem. Opskrifterne er nemme at gå til og ved nogle af designene er der fotos, som viser hvad man skal gøre.

Det er en fin bog med gode små projekter som er nemme at gå til. Men personligt synes jeg ikke, at der er så meget nyt i denne bog, de små figurer er set før i andre bøger og på nettet er der en hel verden med amigurumi-figurer, som ligner dem i bogen. Men er man vild med at lave julepynt og hækle, så er det en fin bog og med de små projekter, så man kan sagtens nå at lave flere af dem inden jul.

Jule-amigurumi,Ilaria Caliri, Forlaget Turbine, 2018, 101 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.