// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Liza Marklund og James Patterson: Postkortmorderne
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi, Roman

Liza Marklund og James Patterson: Postkortmorderne

Skrevet af den 29. januar 2010 – 18:31Én kommentar

Et postkort fra et kendt turiststed i Europa sendes i forvejen for et bestialsk mord. Rundt om i Europa myrdes unge par og efterlades på de mest groteske måder. Postkortene er et varsel om at der vil ske noget – men hvordan knækkes koden, så de grusomme mord stoppes?

Dessie Larsson, kriminaljournalist, modtager et postkort, så morderne er nu kommet til Stockholm. Hun bliver opsøgt af Jacob Kanon, en amerikaner der på flere måder er dybt involveret i efterforskningen af sagen.

I dag udkommer Liza Marklunds nyeste bog: Postkortmorderne. Liza Marklund har denne gang dannet par med den amerikanske forfatter James Patterson. De er begge krimiforfattere med succes, så det var med stor spænding, at jeg kastede mig over bogen.

Plottet er fængende, mordene er grusomme og når man først starter på bogen, er den svær at lægge fra sig. Bogen er læst på en aften, selve sproget og skrivestilen er enkel, så den passer godt til ferielæsning eller en doven weekend. Jeg bliver ikke helt fanget af hovedpersonerne, nærmere lidt irriteret på Dessie Larsson. En ok bog til lidt hurtig læsning, men jeg glæder mig nu alligevel til en ”ægte” Liza Marklund. Mon der er nyt på vej?

Liza Marklund og James Patterson, Postkortmorderne, Rosinante, 320 sider, 2010

Én kommentar »

  • Helt væk siger:

    […] sker ind imellem, og det skete forleden. Jeg faldt i en aldeles gruopvækkende god bog, Postkortmorderne, – en af dem man er nødt til at få læst færdig “en sidevender”, som der vel […]

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.