// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Morten Münster og Merlin P. Mann: Bubbi bliver f….. stjerne
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Morten Münster og Merlin P. Mann: Bubbi bliver f….. stjerne

Skrevet af den 18. november 2018 – 06:10Ingen kommentarer

Bubbi er tilbage!

Bubbi er nok mest kendt som youtuberen Morten Münsters hund. Men hvis man kender lidt mere til Bubbi, så ved man også, at det er verdens eneste talende hund.

Denne bog er nummer to i serien om Bubbi, den talende hund og i denne bog er Mortens kæreste Ritta, fast besluttet på at Bubbi skal være en stjerne på YouTube og derved tjene en masse penge.

Men som det altid går med Bubbi, så er der lige pludselig drama og en masse tjuhej. Og på en rejse til Hollywood er den gale professor Vortex, som vi kender fra den første bog, igen ved at få lavet rav i den.

Og Bubbi er mildt sagt ikke særlig begejstret for at støde ind i den gale professor og hans skøre idéer. Professoren vil klone Bubbi, men der er altså kun én Bubbi, der er den ægte vare.

Bogen er inddelt i læsevenlige kapitler og kan bruges som selvlæsning eller som højtlæsning. Der er masser af referencer til de sociale medier, som børnene kender og sproget er ungt og kækt og til tider fyldt med ret mange bandeord – det må man tage med. For det er en del af hele jargonen i bogen.

Bubbi-serien er skrevet af youtuberen Morten Münster og børnebogsforfatteren Merlin P. Mann, der især er kendt for sine Taynikma-bøger.

Morten Münster og merlin P. Mann, Bubbi bliver en f…… stjerne, People´s Press, 2018, 123 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.