// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Erik B. Jørgensen: Rejser med Karen og Dino i vildmarken
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Rejsebog

Erik B. Jørgensen: Rejser med Karen og Dino i vildmarken

Skrevet af den 22. juni 2018 – 07:44Ingen kommentarer

Hvis man har lidt rejselyst og lad-os-komme-tilbage-til-naturen fornemmelser, så vil man elske at tage med Erik og hans datter Karen, på tur i vildmarken. I bogen tager Erik B. Jørgensen udgangspunkt i en halvanden måned lang kanotur i Nordsverige. Han rejser med sin lille datter og sin hund, ud i naturen, ud i vildmarken.

Men hvordan rejser man alene med en 6-årig, hvordan skal turen planlægges og hvilke tanker har både mor og far, inden turen starter?
Erik B. Jørgensen er tidligere jægersoldat og vant til at være i naturen, leve med den og i den. Og så er han nok også vant til at folk, som udgangspunkt gør som han siger. Det er derfor ekstra charmerende at læse om den lille Karen, der med en vis portions stædighed og charme også sætter sit præg på turen, som farmand ellers har planlagt ned til mindste deltalje.

Men hvad skal der til for at trække stikket og stikke af? I bogen er der dagbogsfortællinger, pakkelister, tilbageblik og masser af erfaringer, hvis man gerne vil inspireres til at rejse med børn.

Eventyret venter lige om hjørnet og naturen, også i Danmark har virkelig meget at byde på. Bogen er meget charmerende og med personlige tanker om det at få børn, mærke hvordan man forandres og modnes og gang på gang overraskes i deres selskab.

Hyggelig læsning eller inspiration til selv at komme tæt på sine børn på en anden måde og dele det man brænder for med dem.

Erik B. Jørgensen, Rejser med Karen og Dino i vildmarken, Gyldendal, 224 sider, 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.