// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lucy Cousins: Dyt, dyt! Malle
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Billedbog

Lucy Cousins: Dyt, dyt! Malle

Skrevet af den 24. april 2018 – 06:24Ingen kommentarer

Malle kører rundt i sin bil og møder en masse venner på vejen, der også er ude at køre. De kører rundt i traktor, på cykel, i tog og flyver helikopter og kører brandbil. Hun dytter og hilser på dem. Hun ser også mange dyr på vejen.

Undervejs er der rigtig mange låger, hvor der gemmer sig spændende ting bagved. Man kan blandt andet se, hvad der gemmer sig inde i brandbilen, bag hegnet og i toget og man kan se lysreguleringen skifte og dyr, der går over fodgængerovergangen.

Dyt, dyt Malle er sød og hyggelig og faldt i både den 4 og 1-åriges smag. Dyr og køretøjer er altid et hit. Der er flotte farver og masser at se på, men jeg synes ikke, at bogens kvalitet svarer til andre, vi har fra Lamberth. Lågerne er i tynd kvalitet og i overhængende fare for at ryge af allerede. Mange af dem er også så små, at de er svære at få øje på og åbne, og de kommer i klemme, når man bladrer.

Men den yngste del af dommerpanelet, som jo er bogens målgruppe, er meget begejstret, og vi har allerede læst bogen rigtig mange gange, og de spørger tit efter den.

Dyt, dyt! Malle er blot en af mange bøger i serien om Malle.

Lucy Cousins, Dyt, dyt! Malle, Lamberth, 2017, 18 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.