// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Gurli Gris
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Billedbog, Roman

Gurli Gris

Skrevet af den 23. december 2017 – 07:55Ingen kommentarer

Gurli Gris …

De fleste forældre kan melodien til Gurli Gris udenad, for dette er en kær gris, mange børn er vilde med at se på tv. Hvis du har et barn eller kender et, der er glad for Gurli Gris, så giver du det barn en stor glæde ved at anskaffe en af disse fire bøger om Gurli Gris. Formatet er skønt – store billeder af grisefamilien på to ben og hele omverdenen, som i sin naive streg er ret skøn. Min anbefaling: Ja tak med en masse mudder og grynt.

I år er Gurli Gris iført gyldne gummistøvler så skønne, at de bliver nuppet af Fru And. Så går jagten både til lands, til vands og i rummet. At bogen tilmed er glitret på forsiden, gør den ikke mindre skøn.

Forlaget Alvilda har også udgivet to små papbøger, men de er så eftertragtede, at de først fås igen i februar/marts. Det er Gurli Gris på hospitalet, hvor Pedro er indlagt, og Gurli Gris på cykeltur. Igen bøger med iboende formål at give børn lyst til at lære nyt og kere sig om andre. Det kan man ikke sige noget dårligt om.

Sidst men ikke er der lavet en Gurli Gris Krusedullebog til børn over to år. Børn i børnehavealderen vil kunne farvelægge billederne og grine af illustrationerne, og de ældre børn, der er begyndt i skole, kan måske ligefrem løse opgaverne deri. Fantastisk tidsfordriv med så meget gavnligt for børn – finmotorik, fordybelse og styrket kreativitet.

Gurli Gris historierne handler om at forene mennesker, være sympatiske og give alle plads, selvom de er forskellige. Guld værd for forældre, at børnene elsker denne gris, der plasker i mudder og drager omsorg for sine med-dyr.

Der er læseprøver til Gurli Gris bøgerne på forlagets hjemmeside.

Gurli Gris og de gyldne gummistøvler (billedbog, 40 sider), Gurli Gris på hospitalet og Gurli Gris på cykeltur (papbøger, 16 sider) samt Gurli Gris – Krusedullebog (billedbog, 128 sider), Forlaget Alvilda, udgivet november 2017.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.