// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Katarina Natalie Andersen: 51 rå projekter til hjemmet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Hobby

Katarina Natalie Andersen: 51 rå projekter til hjemmet

Skrevet af den 23. september 2017 – 17:20Ingen kommentarer

Det vrimler med gode idéer til gør-det-selv-folket i denne nye fine bog fra Muusmann´s forlag. Projekterne i bogen er i en fed rå og moderne stil og passer ind på teenageværelset, den første studielejlighed eller som et frækt indspark i den mere voksne bolig.

Katarina har inddelt bogen efter materialer, så du finder et afsnit med beton, maling, træ og vandrør. Hvert enkelt afsnit fortæller lidt om materialet og hvordan det er nemmest at arbejde med det og så er der instruktioner, med billeder til alle projekterne.

Det kan være, at du har mod på at designe sin egen lampe eller mangler opbevaring i garderoben. Fælles for idéerne er deres rå look og i mange af projekterne indgår der genanvendte materialer. Katarina finder selv sin inspiration i genbrugsbutikker og byggemarkeder og så handler det om at have en god portion gå-på-mod og kaste sig ud i det.

Det skønne ved at gøre det selv og kaste sig ud i DIY-projekter er, at det bliver meget personligt, som ikke bare kan købes og løsningerne kan tilpasses netop din stil eller evner.

Skøn bog med flotte billeder og masser af inspiration til at kaste sig ud i kreative projekter.

Husk at bruge #51råprojektertilhjemmet, hvis du deler ud af dine kreationer på instagram.

Katarina Natalie Andersen, 51 rå projekter til hjemmet, Mussmann´s forlag, 140 sider, 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.