// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christian Engkilde: Skygger i mørket
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Fantasy, Gys

Christian Engkilde: Skygger i mørket

Skrevet af den 2. april 2017 – 07:08Ingen kommentarer

Kan Sebastian, Thomas og bibliotekaren virkelig stole på museumsinspektør Botved? Bogen “Skygger i mørket” handler om 7. klasses drengen Sebastian, hvis liv vendes op og ned den dag, den nye blinde dreng træder ind i klasselokalet.

Det hele startede faktisk en uge inden. Sebastians klasse var på besøg på den gamle klosterruin, som ligger i byen. Midt under besøget stjæler Sebastians daværende venner, Jonas og Simmer en lille klods, som senere i bogen kommer til at have stor betydning, for tre menneskers liv.

Skygger i mørket er første bog i Christian Engkildes triologi om Sebastian, Thomas og alle de andre. Bogen er fantasy, men selvom du ikke er den helt store fan af fantasy, kan bogen alligevel anbefales.

Bogen egner sig til børn i 11-14 års alderen, men kan stadig være lidt uhyggelig eller ligefrem skræmmende. Bogen handler om et ufrivilligt venskab, spøgelser, skygger og ikke mindst forelskelse.

Skygger i mørket er en bog på 215 sider, hvilket kan virke som mange for nogle, men når først du bliver grebet af den, er 215 sider ingenting. Den kan helt klart anbefales, hvis du er vild med lidt spænding og uhygge. Men lige meget hvad er den virkelig alle pengene værd!

Christian Engkilde: Skygger i mørket. Silhuet, 2016, 215 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.