// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nelson DeMILLE: Wild Fire
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Amerikansk, Konspirationer, Krimi

Nelson DeMILLE: Wild Fire

Skrevet af den 5. august 2008 – 22:41Ingen kommentarer

The NEW YORK TIMES bestselling author står der udenpå den her. Der står også følgende hilsen fra Dan Brown: “Nelson DeMille is a true master” -så ok, hvorfor ikke. DeMille har ligeledes skrevet “Generalens datter” så igen – hvorfor ikke..

Historien er sådan set vild nok. Custer Hill Club er en klub, hvis medlemmer er blandt USAs absolut mest indflydelsesrige business leaders, militær folk og regeringsembedsmænd. Her går snakken frem og tilbage om alt muligt, som den slags kredse nu snakker om. Et af de helt store emner er (naturligvis) 11. september – og ikke mindst, hvad man kan gøre for at gøre verden til et bedre sted/hævne sig.

En dag dør en af regeringens anti-terorist agenter meget tæt ved klubben. Det bliver så bogens hovedperson, detective John Corey, samt sammes kone, FBI agent Kate Mayfields, opgave at finde ud af, hvad der er foregået. Og så starter festen ellers.

Der er smæk på hele vejen igennem – og DeMille beskrivelser er maleriske og oftest skægge. Indimellem får den måske lige rigeligt i forhold til, hvor fantastisk en mand, vores helt er. Der er specielt et par episoder, der kunne være sakset ud af elendige lægeromaner. Men springer man let henover dem, får man sig en bog, der dybest set er Jack Bauer på speed med konspirationer, atomare våben og et overraskende fedt plot.

Hvis ovenstående absolut ikke siger en noget, så skal man klart afholde sig fra denne bog.

Nelson DeMILLE: Wild Fire, 710 sider, 2006

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.