// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Katrine Birk: Tryk & glad
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børneopdragelse, Livsstil

Katrine Birk: Tryk & glad

Skrevet af den 14. december 2016 – 07:12Ingen kommentarer

Hvem vil ikke gerne have et sundt og veltilpas barn? Og hvem oplever ikke fra tid til anden det modsatte? Og hvilke mødre har ikke hørt sig selv sige “bare jeg kunne gøre noget for at hjælpe”, når lillen enten er forkølet, får tænder eller har ondt i maven. Hjælpen er her! Du kan nemlig gøre noget.

Katrine Birk har begået en lille lettilgængelig håndbog, der måske også kan hjælpe dig og dit barn. Bogen guider dig til, hvordan du, ved hjælp af zoneterapi og akupressur, kan afhjælpe dit barn med forskellige gener. Den er super nem at gå til – og for en absolut novice ud i det alternative som mig selv, var det ren plug and play. Jeg ved intet om alternativ behandling, det har aldrig interesseret mig, men som småbørnsmor er der jo intet, man ikke vil gøre eller prøve for at hjælpe sit barn.

Og som sagt, så gjort. Jeg læste indledningen og brugte ellers bogen som opslagsværk og så var det ellers i gang med at trykke. Baby var ikke vildt imponeret de første gange – noget Katrine Birk også taler til i sin bog, men det udviklede sig efterhånden til en hyggestund. Om det afhjalp med det samme, ved jeg ikke rigtigt, men måske drejer det sig mere om, at jeg ikke vidste præcis, hvad der generede baby og derfor gættede lidt – og måske har jeg så ikke brugt de rette punkter. Men jeg tror virkelig på det, og jeg glæder mig til at tage den frem, næste gang der er noget jeg gerne vil afhjælpe. Og rigtig mange forældre fortæller, hvordan de med det samme har mærket resultater.

Zoneterapi og andre alternative behandlingsformer er big baby business i disse dage, men jeg vil anbefale dig at tage et kig på denne bog, inden du kaster store summer efter en masse behandlinger ude i byen, hvis baby er lidt rigeligt ked af det. Måske virker det også for dig.

Du kan også finde instruktionsvideoer på Katrine Birks hjemmeside www.trykogglad.dk

Katrine Birk, Tryk & glad, Rosinante, september 2016, 113 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.