// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Emma Chase: Tangled
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Emma Chase: Tangled

Skrevet af den 1. august 2016 – 07:25Ingen kommentarer

Drew Evans er rig, charmerende og kvinderne falder for hans fødder. Livet er fedt og hans fars firma, hvor han er ansat, sørger for at hans liv er godt – og at hans karriere blomstrer. Drew har talent og en økonomi deraf.

En lørdag aften ændres alt. En god bagdel og et par brune øjne slår Drews liv ud af kurs. Hans forsøg på at få hende med hjem fejler; hun er forlovet og takker pænt nej tak. Da Drew dagen efter fortsat tænker på pigen fra aftenen før, står hun pludselig – som ansat – foran ham, på hans kontor. Jagten er sat ind: Drew vil og skal have hende.

Og sådan begynder den mest fantastiske, mest humoristiske og sexede erotiske roman jeg har læst.

’Tangled’ oser af sex og indeholder et fantastisk persongalleri. Især Drew, hovedpersonen, er værd at understrege, da han gennemgår en både personlighedsmæssig udvikling men også i forhold til hans tanker og sind. Først ser han ikke sig selv som en mand, der er mulig at være i forhold, men da han møder Kate, ændres alt. Først vil han have hende på grund af hendes gode udseende, men da han lærer hende bedre at kende, indser han, hvad der faktisk foregår oppe i hovedet på ham. Han sætter pludselig værdi på at Kate er klog, professionel, har en god personlighed og er sød og venlig. Og så er jeg jo vild med en kvinde i en mandeverden, der bryder normer, sætter nye standarder og giver et nyt perspektiv.

Drew er virkelig en karakter for sig selv. Han er original, charmerende og til dels arrogant. Men som handlingen skrider fremad, kommer de bedste sider i ham til syne, forstærket og fremtvunget af hans kærlighed til Kate.

’Tangled’ er jo en erotisk roman. Og da Drew har et sexdrive som en ung teenager, består mange af scenerne af sex. Sexscenerne er ’saftige’ og fuld af detaljer. Emma Chase beskriver alle akterne ned til mindste detalje, så det bliver let for læseren af følge med. Ikke fordi at det personerne laver, er noget man ikke har hørt om før – men Emma Chase formår med sit fantastiske sprog og brug af ord, at gøre det normale til noget nyt, interessant og meget intenst. Emma Chase har med ’Tangled’ sat et helt nyt niveau for erotisk litteratur.

’Tangled’ er, uden tvivl, en af de absolut bedste, humoristiske, mest sexede og mest erotiske romaner, jeg har læst. Og så er den velskrevet – og godt oversat!

Emma Chase, Tangled, forlaget Turbine, 342 sider, 2016

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.