// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Annett Klingner: 111 steder i Rom som du skal se
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Rejsebog

Annett Klingner: 111 steder i Rom som du skal se

Skrevet af den 17. maj 2016 – 07:30Én kommentar

111 steder i rom som du skal seSelvom der er dejligt i Danmark om foråret, kan man jo godt drømme sig til andre himmelstrøg.

Et sted jeg ofte drømmer mig hen til er Rom. Den evige stad. En by man vender tilbage til, når man først én gang har smidt en mønt over skulderen og ned i Trevifontænen.

Og når man så har set alt det oplagte, som Rom har at byde på, så er det tid til, at man dyrker de lidt mere ukendte sider af den charmerende by.

Et rigtig godt bud på en guidebog, der kan lokke dig rundt i Roms sidegader, er en skøn bog fra Frydenlund: 111 steder i Rom som du skal se.

Bogen præsenterer skønne og særlige steder, der får dig til at opleve byen på en helt ny måde. Stederne præsenteres med en beskrivende tekst, et foto af stedet og kan nemt findes ved hjælp af kortene bag i bogen.

Så er du nysgerrig efter at se Roms skøreste toilet, et nøglehul med det perfekte kig til Peterskirken, en krypt dekoreret med knogler eller adressen på byens bedste loppemarked, så gå på opdagelse med denne fine guidebog i tasken.

Bogen er skrevet af Annett Klingner, der blandt andet har studeret kunsthistorie og har boet i Rom i længere perioder.

I serien med 111 steder som du skal se, er der indtil videre udkommet bøger om London, Berlin, København og Rom og i løbet af det næste år, er der også planlagt bøger om Amsterdam, Barcelona, New York, Paris og Den jyske Vestkyst.

Annett Klingner, 111 steder i Rom som du skal se, Frydenlund, 2016, 230 sider

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.