// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Catrine Tollström: Eksperimentet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

Catrine Tollström: Eksperimentet

Skrevet af den 28. marts 2016 – 13:10Ingen kommentarer

På en øde ø er vi med til optagelserne af et banebrydende reality-program. På sydsiden af øen er der Robinson stemning og deltagerne bor i og lever af naturen. De kæmper mod hinanden om at få et ophold på nordsiden af øen, hvor der ligger et luksusresort og hvor plastickirurger, tandlæger og makeupartister er klar til at give dem den helt store make-over i jagten på at blive kendt og få et bedre liv.

Åse ankommer til øen som ny produktionsleder, da der var problemer med den tidligere, og hun er frisk på at få optagelserne på rette vej igen. Men hurtigt efter sin ankomst støder hun på flere udfordringer, og da de pludselig står uden strøm, mobilsignal eller liv fra nordsiden, bliver hun bekymret. Og med rette. Intet er som det skal være, og situationen bliver pludselig farlig, og flere personer forsvinder. Ingen kan stole på hinanden, og det bliver hurtigt til alles kamp mod alle for overlevelse.

Scenen er sat til lidt af et drama og som læser venter du spændt på at finde ud af, hvad der foregår, og ikke mindst hvordan det skal ende. Men luften går temmelig af ballonen undervejs, tempoet falder og der skal læses utroligt mange sider, før der igen sker noget. Og jeg synes desværre ikke, at hverken plottet eller slutningen levede op til mine forventninger. Desuden er anden halvdel af bogen fyldt med fejl, og det lader til, at korrekturlæseren har fået travlt til sidst. Og det påvirker også helhedsindtrykket.

En stærk start baseret på en rigtig god idé, men den når ikke i mål.

Catrine Tollström, Eksperimentet, HarperCollinsNordic, marts 2016, 446 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.