// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ulla Thøgersen: Hvem var det der vandt i dag?
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Ulla Thøgersen: Hvem var det der vandt i dag?

Skrevet af den 7. marts 2016 – 07:41Ingen kommentarer

Gæsteanmeldelse af Signe Pedersen, 11 år.

“Hvem var det der vandt i dag?” er den første bog i en ny serie, hvor man følger 11-årige Mille og hendes bedste veninde Pernille.

Mille og Pernille er begge 11 år og bedste veninder. Mille er hemmeligt forelsket i David, som går på U13´s drengehold og spiller venstre back – ligesom Mille. Men da Pernilles mor Pia aftaler, at de skal på ferie til København, midt i håndboldturneringen, Påske Cup, ødelægger det det hele for Mille og Pernille. Hvordan skulle de nogensinde kunne vinde Påske Cup uden Pernille, deres eneste stregspiller? Og har Mille nok mod til at spørge David, om de skal danse til diskofesten?

Midt i at Påske Cup afholdes, sker der tyveri på skolen. Der er blevet stjålet iPads og computere. Mille fatter mistanke til de nye naboer, da de bar en masse iPads og computere ind i nabohuset. Det fanger Milles nysgerrighed, og hun bliver nødt til at undersøge sagen nærmere.

Jeg synes, at elleve år er en god alder til at læse bogen. Bogen er rimelig letlæst med et lixtal på 21 og er nem at forstå. Derfor kunne man nok også læse den som 10-årig. Jeg synes det er en god bog og fik læst den ret hurtigt.

Ulla Thøgersen, Hvem var det der vandt i dag? Facet 2016, Lix 21, 186 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.