// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nina E. Grøntvedt: Aldrig kysset
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Nina E. Grøntvedt: Aldrig kysset

Skrevet af den 6. januar 2016 – 07:04Ingen kommentarer

Gæsteanmeldt af Signe Ørsted Pedersen, 11 år.

Aldrig kysset er efterfølger til bogen “Hej, det er mig“, men jeg synes ikke man behøver at læse etteren for at kunne følge med.

I denne bog følger man den norske pige Oda, som bor på vejen Krokkleiva, ligesom sin bedste veninde Helle. Helle og Oda plejer at fortælle hinanden alting, men Oda holder det hemmeligt, at hun er forelsket i Helles bror Stian.

Alt er normalt på Krokkleiva, Hans Otto, som går i hendes klasse, laver lektier i bussen, Helle og Oda lufter hunde som sædvanlig, og det kunne faktisk ikke være mere normalt, mener Oda. Men ikke alt bliver ved med at være normalt. En dag da Oda går en tur i storskoven og snakker lidt med Stian-træet, kommer en mærkelig dreng forbi. Oda håber, at hun aldrig, aldrig nogensinde kommer til at se ham igen, for det er så pinligt, at han har set hende snakke med et træ. Men så skal drengen pludselig starte i hendes klasse og være hendes nabo…!

Jeg er 11 år og jeg tænker, at min alder er meget passende til en læser af bogen. Historien veksler imellem dagbog og normal tekst, og det gør den meget interessant og levende. Den minder lidt om “Veninder for altid”, der også handler en del om venskab. Men den er alligevel meget anderledes på grund af formen med dagbogsnoter.

Jeg synes, det er en rigtig god bog, og jeg læste i den hver gang jeg fik et ledigt øjeblik i min juleferie. Alle 323 sider var slugt på kun tre dage!!!

Dette er ikke en KLAM KÆRLIGHEDSHISTORIE…

Nina E. Grøntvedt, Aldrig kysset, Turbine, December 2015, 323 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.