// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anne Meinert: Drømmedæmoner
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Anne Meinert: Drømmedæmoner

Skrevet af den 26. november 2015 – 07:04Ingen kommentarer

Christians far ligger i en mystisk koma og ingen af lægerne kan finde ud af, hvad der er galt. Mest af alt virker det bare som om, at han sover. Men de kan ikke sige noget om, hvornår han vågner eller om han i det hele taget kommer til det.

Imens faren ligger på hospitalet, begynder mareridt at plage Christian om natten. Han drømmer om de samme uhyggelige væsener nat efter nat, indtil de en dag dukker op i den virkelige verden. Heldigvis finder Christian vej til boghandleren “Mellem himmel og jord”, hvor ejeren, Miriam, er ekspert i drømmeverdenen og kan hjælpe ham med at finde ud af, hvad der foregår. Samtidig er Christian også begyndt at drømme om sin far, og i drømmene beder faren Christian om hjælp.

Drømmedæmoner er en hurtiglæst lille gyser. Temaet er noget abstrakt, selvom det er spændende, og det havde ikke gjort noget, at bogen var lidt længere, så der var tid til at gå noget mere i dybden, også med karaktererne. Sproget flyder fin tempo i handlingen.

Bogen er først udgivet som e-bog via saxo.dk i 2014, men det skal man ikke lade sig skræmme af, for bogen er også redigeret i samarbejde med forlaget Blæs.

Alt i alt er Drømmedæmoner en god lille gyser til selvlæsning fra ca 10 år.

Anne Meinert, Drømmedæmoner, Forlaget Kestner, september 2015, 53 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.