// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lasse Bo Andersen: Zombie Splatter 1 + 2
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Lasse Bo Andersen: Zombie Splatter 1 + 2

Skrevet af den 30. oktober 2015 – 04:14Ingen kommentarer

Snart er det Halloween. Snart vrimler hele byen med onde monstre, zombier, spøgelser og hekse med spidse hatte. Måske har du allerede styr på din udklædning, så du kan score en masse slik.

Mens du venter kan du komme i stemning ved at læse disse spritnye bøger. Bøgerne handler om Johnny og hans ven Tom. De er to overlevende drenge i en verden fyldt med zombier! I den første bog bevæger de sig ind i et supermarked for at skaffe mad. Her møder de en helvedes masse zombier, som de må kæmpe imod.

I den anden bog møder de en pige, som inviterer dem til at følge med hende. De går med og møder hendes far. Han arbejder på at opfinde en kur der kan kurere zombiesygen. Men noget er ulogisk, kan drengene stole på dem? I bogen møder du rådne underkæber, en slem stank og tandløse zombiers kranier.

“Zombien bag reolen kom frem igen. Den fik fat i hans ben. Selv uden tænder snappede den stadig efter ham.” Bøgerne er gode, de er ikke lige så voldsomme som de klammeste zombiebøger. Men tilpas klamme nok til at være interessante nok til at læse.

Begge bøger er lette at læse med et lixtal på 21. Forfatteren skriver at bøgerne er til de 9-12 årige, og det tror jeg passer meget godt.

Lasse Bo Andersen: Zombie Splatter (Evig sult + Zombielægens datter), Forlaget Tekst og tegning, Oktober 2015, Lix 21

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.