// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ida Felicia Noack: Rævhul
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Tegneserie

Ida Felicia Noack: Rævhul

Skrevet af den 9. oktober 2015 – 07:59Ingen kommentarer

Rævhul er tegnet og skrevet af Ida Felicia Noack og er også hendes tegneseriedebut.

Den handler om Dreng og Ræv, der bor sammen. Dreng sidder for det meste i sofaen og fylder sig med slik, og Ræv er ved at gå ud af sit gode skind. For udenfor ligger verden, udenfor venter livet, og hvad skal man med et liv, hvis man ikke føler, man lever? Den nysgerrige Ræv må ud og opleve verden, og derude møder den Kæmpen. En bitter mand med sin egen agenda. Og Ræv må sande, at man nogle gange ikke kan finde sig selv uden, at det koster dyrt.

Rævhul handler om at være modig, om at være dumdristig, og om at være nødt til at gøre det, der falder en naturligt, selvom det har store konsekvenser.

Der er ingen tvivl om, at Ida Felicia Noack vil noget med sin historie, at hun har et budskab.
Men jeg blev også en lille smule forvirret. For det er som om, der er for mange historier på en gang. Historien handler mest om Ræv og lidt om Dreng, men også om Kæmpen, uden at vi får det hele med. Det havde ikke gjort noget, hvis bogen var længere, men som det er nu, er det som om, der mangler noget.

Bogen er stor og flot og tegningerne, især af Ræv, er udtryksfulde. Stregen er let og særligt de sort/hvide skyggetegninger er elegante. Det forlyder, at Ida Felicia Noack arbejder på sin næste visuelle fortælling, og den glæder jeg mig til at se.

Ida Felicia Noack, Rævhul, forlaget Fahrenheit, august 2015, 88 sider i farver.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.