// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Emil Blichfeldt: Afterworld 1, Ilddåb
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Fantasy, Ungdomsroman

Emil Blichfeldt: Afterworld 1, Ilddåb

Skrevet af den 28. september 2015 – 07:30Én kommentar

I Afterworld-serien befinder vi os i en postapokalyptisk verden, hvor samfundet er delt ind i alfa-, beta-og gammaklasser. En verden, hvor zombierne lurer lige uden foran byportene og hvor alle, der har råd, er iført computerkontrollerede powersuits, der beskytter og forbedrer deres ejere.

I denne her verden møder vi pigen Agat og drengen Frederik, der bliver til Bæst, når han drikker powerdrik. De er hverken alfaer eller betaer og et sidste, ikke helt lovligt, job, skal hive dem op og væk fra samfundets bund. Men det går langtfra som de håber og snart finder Frederik ud af at Agat ikke har været helt ærlig. Og som om det ikke var nok, har de på en eller anden måde sat skub i nogle begivenheder, der kan blive civilisationens undergang. Desværre for dem findes de svar og den hjælp de har brug for, sig langt ud i den zombie-inficerede ødemark.

At læse Ilddåb føles meget som at være med i et actionbrag af en film eller et computerspil. Historien starter lige på og hårdt, der er rigeligt med sci-fi lir og mekanik, og det hele er skruet sammen, så man lige akkurat ikke bliver for forvirret.

Historien er krydret med venskab, en anelse kærlighed, endnu mere blod og nogle ret fede sort/hvide helsides illustrationer af Aske Schmidt Rose.

Ilddåb er en bog til selvlæsere 12+, der synes bøger er lidt for kedelige, langsommelige, eller ikke nok som computerspil.

Emil Blichfeldt, Afterworld 1- Ilddåb, Forlaget Calibat, juni 2015, 139 sider, illustreret.

Én kommentar »

  • Emil Blichfeldt siger:

    Tusind tak for de fine ord Regitze 🙂 – godt man lige akkurat undgår forvirring – det har jeg ærlig talt været lidt nervøs for 🙂 – Hvis man som læser bliver forvirret svarer jeg altid på mail til info@calibat.dk – jeg lover at der kommer en anelse mere kærlighed og vold i Afterworld 2 – Ligbål 😉

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.