// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Søren & Morten Ellemose: Rummets Detektiver “Tidsmaskinen” + “Intergalaktisk Eventyr”
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog, Roman

Søren & Morten Ellemose: Rummets Detektiver “Tidsmaskinen” + “Intergalaktisk Eventyr”

Skrevet af den 26. september 2015 – 06:10Ingen kommentarer

Kan du lide at læse om tidsrejser? Kan du lide når der er masser af action i bøger? Og kan du godt lide at læse lange bøger? Så er den nye science fiction serie “Rummets Detektiver” garanteret noget for dig!

Xander, Sigrid, Jeanne og Georg er almindelige børn som går på den samme skole. Pludselig en dag dukker to børn fra fremtiden op. De to børn hedder Tammie og Robert og viser sig at være tvillinger.

De er ankommet i en tidmaskine som bliver væk. Der er dog også andre tidsmaskiner og personer fra fremtiden. Børnene bliver jagtet af en slags politimand fra fremtiden, da de egentlig slet ikke har tilladelse til at rejse i tiden. De almindelige børn møder børnene fra fremtiden og sammen kommer de til at opleve en masse.

Jeg synes bøgerne er spændende og sjove. Personerne er ret seje og man gider godt at følge dem på deres eventyr. Der er desværre også kapitler som bare er rent ud sagt kedelige med alt for meget snak uden handling. Men pyt med det, der er en tredje bog på vej i serien og den må gerne komme så hurtigt som overhovedet muligt.

Søren & Morten Ellemose: Rummets Detektiver “Tidsmaskinen” + “Intergalaktisk Eventyr, Forlaget Facet, September 2015, Lix-Tal 29, Fra cirka 11 år

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.