// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Henrik Einspor: Forfulgt af uheld
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Henrik Einspor: Forfulgt af uheld

Skrevet af den 12. august 2015 – 07:28Ingen kommentarer

Hansi Hønegal er den sejeste detektiv, der bliver udsat for lidt af hvert. Han er hovedpersonen og fortælleren i bogen Forfulgt af uheld. Og så er han en høne.

Heldigvis har Hansi også sin flinke assistent Ugly med. Og han er sjovt nok en ugle. De har uheldigvis fået fat i en diamant, som er forbandet. Når man ejer diamanten vil den bringe uheld. Ikke bare uheld som at glide i en bananskræl, men uheld og ulykker, der fører til døden! Nogle går op i flammer andre falder og brækker nakken.

Der er en hæsblæsende biljagt med i bogen, hvor Hansi kører om kap med selve Djævlen.

Bogen har gode tegninger, og er ikke så lang, så du kan læse bogen over to aftener. Den er nemlig oplagt at læse, når det først er blevet mørkt. Hvis du ikke kan tåle at høre om døde mennesker, så kan denne bog dog ikke anbefales. Den er nemlig “gyselig” og meget spændende. Og så er den morsom og fyldt med humor.

Henrik Einspor, Forfulgt af uheld, Løse Ænder, 127 sider, August 1015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.