// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Silvia Borando, Lorenzo Clerici og Elisabeth Pica: En helt hvid bog
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Billedbog

Silvia Borando, Lorenzo Clerici og Elisabeth Pica: En helt hvid bog

Skrevet af den 11. juli 2015 – 07:50Ingen kommentarer

Ordløs, hvide sider og en pensel, der stille og roligt for hver side maler lidt mere. Der er forskellige farver, der er dyr og så er der fantasien. Det handler om at bladre og lade fantasien vandre.

Forlaget skriver, at bogen er for de 1-4 årige børn. Mit 1 årige barn var ikke helt med på ideen, måske fordi moderens fantasi ikke var tilstrækkelig. Der blev bladret – men det er tynde sider og små babyfingre har svært ved at bladre i almindelige papirsider – der blev peget lidt på dyrene, og jeg forsøgte efter bedste evne at finde på noget at sige undervejs. Vi forsøgte nogle gange, men den er aldrig blevet en favorit, og det er ikke den, han tager på reolen, når han vil kigge bog.

Jeg er ikke sikker på, at jeg synes, den virker allerede fra 1 år, men jeg glæder mig til at tage den frem igen, når lillen er lidt større – for så kan han måske fortælle for mig?

Silvia Borando, Lorenzo Clerici og Elisabeth Pica, En helt hvid bog, Alfa, juni 2015, 44 sider.