// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kasper Hoff: Zonen 3 – Paradisets børn
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Kasper Hoff: Zonen 3 – Paradisets børn

Skrevet af den 7. juli 2015 – 05:00Ingen kommentarer

Børnene Ona og Jos er blevet forvist til Zonen! De har nemlig bevæget sig udenfor det område de må opholde sig i. Oprindeligt boede børnene i en verden udenfor Zonen. I en verden hvor alle skal leve i pagt med naturen. Historien foregår i en nær fremtid hvor folk har glemt alt om deres gamle verden.

I Zonen er der ting og sager der meget ligner det vi har i nutiden. Den dag hvor Ona og Jos ser en motorcykel tror de, at det er et vildt hurtigt dyr. Først bliver de bange, men senere, da de får lov til at ride på dyret, vender de sig hurtigt til farten. Inde i Zonen møder de Mester Jakobus, som de reddede i sidste bog i serien. Han sender dem ind til byen på mission efter en avis fra gamle dage. Han har længe vidst, at der var sket noget fusk i gamle dage og har ikke før nu turde dele sin viden med andre.

Ona og Jos drager tilbage til den landsby, de blev forvist fra. Her fortæller de om hvad de fundet ud af. Men alligevel går det ikke som forventet. Hvad der sker med børnene må du selv læse dig til.

Det er en god bog. Den er til tider forudsigelig. Det er sjovt at læse om børnene og deres oplevelser med nutidens hverdagsting. Man holder med børnene og jeg blev faktisk lidt vred på de personer i bogen, der lyver om den rigtige verden. Bogen er fedt illustreret.

Paradisets børn er bog tre i serien Zonen. Du kan læse anmeldelse af de første bøger i serien her.

Kasper Hoff: Zonen 3 – Paradisets børn, Maj 2015, 95 sider, Illustreret af Bodil Bang Heinemeier.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.