// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » T.B.Rottbøll: Max Mofo: Dark Zone + Dynastiet
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

T.B.Rottbøll: Max Mofo: Dark Zone + Dynastiet

Skrevet af den 26. maj 2015 – 07:46Ingen kommentarer

Har du prøvet at spille computerspillet Call Of Duty, som er et krigsspil? Eller er du mere til Battlefield 4 campaign, hvor du også befinder dig midt i en krigszone? Eller vil du helst spille Titanfall, som er et krigspil, som foregår i fremtiden, og hvor du kan vælge de fedeste fremtidsvåben?

Alle tre spil er mega fede, og jeg er sikker på bogens hovedperson Max vil spille til fingrene bløder, hvis han fik dem.

Max elsker at spille computer. Faktisk så meget, at han spiller flere timer hver dag, og kan have svært ved at løsrive sig fra sin computer. Når han spiller er han nærmest sin karakter Max Mofo, som også er forkortelsen af Max MotherFucker.

I den første af bøgerne spiller Max spillet Dark Zone, som er et totalt sygt spil, som jeg godt gad at spille. I spillet skal man snige sig frem mod soldaterne, undgå at blive opdaget, forsøge at befri præsidenten og det virket vildt virkeligt. Man vælger selv sine våben og kan for eksempel vælge en AK 47. Den første bog Dark Zone læste jeg vildt hurtigt, da jeg synes det var et fedt spil han spillede. Max brugte mere tid inde i spillet end i den virkelige verden og det var godt.

I den anden af bøgerne spiller han spillet Dynastiet. Jeg skulle lige fatte, at det var et andet computerspil end i første bog og det skuffede mig. Handlingen bliver dermed helt anderledes. Her er Max Mofo en ninja, han møder krigere og han skal befri den smukke kejserdatter. Den historie er ikke så spændende, jeg synes krigsvåben er mere spændende end sværd.

Bøgerne er en del af en serie og der er flere på vej. Jeg vil gerne læse flere bøger om Max Mofo, hvis han skal spille et sejt computerspil.

T.B.Rottbøll: Max Mofo Dynastiet + Dark Zone, 69 + 79 sider, Dansklærerforeningens Forlag, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.