// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sofie Sarenbrant: Uge 36
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Sofie Sarenbrant: Uge 36

Skrevet af den 19. marts 2015 – 10:53Ingen kommentarer

At dræbe en højgravid kvinde, hvem kan finde på det?

Det spørgsmål er omdrejningspunktet i den utroligt uhyggelige krimi Uge 36 som er skrevet af Sofie Sarenbrant. For en ting er mord af ét menneske, men her gælder det også et ufødt barn. Og så er den uhyggelige stemning lagt.

Vi følger to par, fire venner, som tager afsted på det, der skulle have været en god uges ferie. De to kvinder, Agnes og Johanna, er begge højgravide og specielt Agnes døjer med træthed og dårligt humør. Hun kommer op at skændes med sin mand Tobbe og går alene hjem fra en bar. På den lille tur fra baren og til det hus, de har lejet, forsvinder Agnes. Først næste morgen opdager de tre andre det, og så er den hæsblæsende jagt på at finde ud af, hvad der er sket med Agnes gået i gang.

Vi følger på skift de forskellige hovedpersoner og deres søgen efter svar. Da liget af en gravid kvinde bliver fundet på stranden, bliver historien yderligere fortættet.

Uge 36 er en god gedigen krimi med et plot, der holder hele vejen igennem. Man gyser over fundet af liget af den gravide kvinde og den skæbne et næsten fuldbårent barn lider. Og så er slutningen overraskende, jeg siger ikke mere. Jeg glæder mig til fortsættelsen I stedet for dig, som allerede ligger på mit natbord.

Sofie Sarenbrant: Uge 36, 303 sider, Peoples´Press, 2013.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.