// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Finn Wiedemann: Vi er her kun til låns i al slags vejr
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Finn Wiedemann: Vi er her kun til låns i al slags vejr

Skrevet af den 22. december 2014 – 08:15Ingen kommentarer

Titlen på denne bog gjorde mig fra start ret nysgerrig. På den ene side en ret banal udtalelse, på den anden side en sætning med så mange ting mellem linjerne. Og det er også det bogen giver. En ret banal oplevelse, til tider en anelse kedsommelig, men også ret interessant – for hvem elsker ikke at dykke ned i slægtshistorier, fornemme fortiden, gætte med på hvad der mon sker og lære nye mennesker at kende? Og det giver bogen også.

Forfatteren fortæller historien om sin egen familie på baggrund af blandt andet gamle breve – en meget autentisk metode, der gør fortællingen troværdig. Men det virker også som et meget personligt projekt, hvor der (måske) er glemt at tage højde for modtageren engang imellem. Men det må også være svært at sortere og vælge fra i sin egen slægtshistorie.

Ideen med bogen er rigtig god, men jeg havde desværre svært ved at holde interessen hele vejen.

Finn Wiedemann, Vi er her kun til låns i al slags vejr, Attika, august 2014, 239 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.