// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Stephan Pastis: Timmy Taber – Se nu hvad du har gjort
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Stephan Pastis: Timmy Taber – Se nu hvad du har gjort

Skrevet af den 10. december 2014 – 07:57Ingen kommentarer

Timmy Taber skal opklare den største sag i hele sin karriere! Egentlig er Timmy Taber bare en almindelig dreng, men han vil meget hellere bruge sin tid på at være detektiv end at være skoledreng. Han har ikke ret mange venner, men der er en irriterende pige, der er forelsket i ham. Irriterende fordi Timmy Taber ikke ligefrem er på udkig efter en kæreste.

I bogen skal vi udover Timmy Taber også møde hans stressede mor, hans gode ven Rudi og hans skøre og søde grandfaster. Timmy vil opklare den største sag i hans karriere, men han vil ikke undersøge sagen som alle de andre, da han er sikker på at han på forhånd har gennemskuet, hvem der har stjålet globussen. Men han tager fejl, og så har han ikke så store chancer for at opklare forbrydelsen.

Der sker dramatiske ting i løbet af bogen. For eksempel brækker Timmy benet to gange. Første gang falder han ned fra en statue, som lige har mistet sit hovede. Anden gang fordi han hopper ned fra et falsk Eiffeltårn. Det er nederen!

Bogen indeholder også hemmeligheder. Moren har en hemmelighed, hun ikke vil afsløre for Timmy, da det handler om noget han skal. Grandfasteren har også en hemmelighed, men hun vil gøre noget godt for Timmy.

Jeg sad og grinede i starten af bogen, da der var flere sjove episoder. I midten af bogen blev den for alvorlig og det var kedeligt. Men heldigvis blev bogen sjov igen til sidst. Der er tegninger i bogen og de er gode.

Vi har også anmeldt den første bog om Timmy Taber – du kan læse anmeldelsen her.

Stephan Pastis, Timmy Taber, Se nu, hvad du har gjort, Forlaget Alvilda, 2014, Sideantal: 275

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.