// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Henrik Einspor: Den grønne detektiv
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Henrik Einspor: Den grønne detektiv

Skrevet af den 6. oktober 2014 – 12:25Ingen kommentarer

Kort sagt så indeholder selvlæsningsbogen Den grønne detektiv : Uhygge, humor og spænding.

Bogens hovedpersoner er Jack, Dick og Sue, som sammen har et detektivbureau. I den første opgave de bliver sat på, er det kun Dick og Jack som skal på mission, for Sue er på kursus i økologisk selvforsvar. Hvis man skal sige noget om Sue, så har hun grønne fingre. Om Jack kan man fortælle, at han drak plantegift som 10-årig, og lå i koma i 10 år, og da han endelig vågnede op var han grøn. Dick er chef i detektivbureauet, tror han altså.

Det er uhyggeligt at læse bogen og jeg vil anbefale, at du ikke læser den klokken 12 om natten. Men jeg morede mig og grinede og læste bogen på kun to aftener. Så jeg læste langt mere end min dansklærer siger man skal pr. dag og det må være fordi den var værd at læse.

Der sker klamme ting i bogen, men man bliver alligevel ved med at læse. For eksempel vokser dyrehandleren sammen med en kæmpe kødædende plante på fire meter med tre hoveder. Der er også en dame, der har et børnehjem, og hun er så ond, at hun en dag sælger 9 børn til kattemad! Det går altså af og til over gevind, så man skal ikke være sart, når man læser bogen.

Hvis du er frisk på at lære nye spændende bandeord, så er bogen lige noget for dig. Når personerne bliver uvenner taler de nemlig ret hårdt til hinanden.

Bogen anbefales til selvlæsere over 10 år. Jeg er 10 år og synes den var nem nok at læse. Den grønne detektiv er første bog i serien om Den grønne detektiv.

Henrik Einspor, Den grønne detektiv, 115 sider, 2014, Forlaget Løse Ænder.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.