// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Torsten Petterson: Gem mig i dit hjerte
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Torsten Petterson: Gem mig i dit hjerte

Skrevet af den 30. august 2014 – 07:37Ingen kommentarer

Kurt Wallander har ikke levet forgæves.

Kan finnerne skrive romaner? Det kan Torsten Pettersson. Med krimien Gem mig i dit hjerte har han skrevet en spændende psykologisk krimi, der hurtig glider ned med glimt af uhygge og eftertænksomhed. Den perfekte godnatbog. Men det er også en bog, som man har læst før. Jeg elsker Kurt Wallander, og elsker derfor også kriminalkommissær Harald Lindmark. Den midalderende mand med privatlivstraumerne og en seksualitet han ikke ved, hvad han skal gøre af.

Det er uhyggeligt, da Petra på 9 år forsvinder fra det sociale boligbyggeri Forshälla. Politifolkene kæmper nat og dag for at finde pigen. Frygten for den pædofile morder er stor. Men alt hvad der så enkelt og lige til ud, viser sig at være meget mere kompliceret og ribber op i gamle kriminalsager og svigt.

Harald Lindmark har en særlig evne. Han kan med fantasien sætte sig ind i gerningsmænd og ofres tanker og adfærd. Det bruger han til at løse kriminalgåderne. Men det har også en bagside, for hvornår stopper forbryderen og hvornår starter Lindmark, når man i årevis har forestillet sig at være kriminel?

Køb bogen til efterårsferien og hyg dig med en god gedigen krimi.

Torsten Petterson, Gem mig i dit hjerte, 328 sider, 2014, Turbine.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.