// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sigurd Barret: Sigurd fortæller om de nordiske guder
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Sigurd Barret: Sigurd fortæller om de nordiske guder

Skrevet af den 24. januar 2014 – 07:23Ingen kommentarer

SigurdMange børn er vilde med historierne fra den nordiske mytologi. De frydes over Thor med det iltre temperament, den snu Loke og den smukke Freja. De er nysgerrige efter at høre mere og kan sagtens lytte til de samme historier gang på gang.

Derfor er det en fornøjelse at dykke ned i Sigurd Barrets bog: ”Sigurd fortæller om de nordiske guder”. Hans velkendte fortællestil afspejler sig på fineste vis igennem bogen, der indeholder mange af de kendte myter, fortalt med humor og indlevelse.

Bogen er bygget op med flere kapitler og er oplagt til højtlæsning. Forordet indeholder også en fin introduktion til myter og hvordan de stadig kan spores i vores hverdag, den dag i dag. Tænk bare på vores navne til ugedagene.

Til historierne hører Stine Rosenbergs sjove og skøre illustrationer, der giver ekstra krydderi til de velkendte historier. Mine to medanmeldere på 6 og 8 år, var dog slemt skuffede over Freja, som simpelthen ikke er tegnet smuk nok! Jeg er til gengæld svært begejstret og vild med de fede tegninger.

Til bogen hører en MP3, hvor Sigurd læser historierne op og det gør dem bestemt ikke dårligere. Bogen er en fin introduktion til den nordiske mytologi og det er altid dejligt med fortællinger, der kan fange både børn og voksne og som kan føre til snak og gøre børn nysgerrige på mere.

Sigurd har skrevet mere end 30 børnebøger og er også kendt som tv-vært, pianist og entertainer.

Sigurd Barret, Sigurd fortæller om den nordiske mytologi, Politikens Forlag, 2013, 218 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.