// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Karin Slaughter: I skjul
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Karin Slaughter: I skjul

Skrevet af den 15. november 2013 – 07:22Ingen kommentarer

I skjul er Slaughters femte bind i serien om Will Trent og Sara Linton og det er et glædeligt gensyn.

Denne gang er Will sendt på en undercover opgave, hvis udgangspunkt pludselig træder i baggrunden for en langt større og mere kompliceret sag. En sag, som bringer Saras smertelige fortid frem i lyset og truer med at skille de to ad.

Endnu engang har Slaughter skruet et intelligent og ultraspændende plot sammen – og selvom der på bedste amerikanske vis ikke spares på hverken blod, eksplicit vold eller hårdkogte stereotyper, bliver det på intet tidspunkt utroværdigt. Lige som i de andre bind i serien, tænker du: Selvfølgelig! hver gang hun løfter sløret for endnu en detalje. Men ikke et sekund for tidligt.

Hun er en plotmester og du bliver ikke skuffet.

Karin Slaughter, I skjul, Hr. Ferdinand, oktober 2013, 435 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.