// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Shannon Fricke: Hjem med sjæl
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Indretning, Livsstil

Shannon Fricke: Hjem med sjæl

Skrevet af den 6. juni 2009 – 23:00Ingen kommentarer

”Hjem med sjæl” er en lækker indretningsbog af Shannon Fricke, som er boligstylist i Australien, vært på et boligprogram og har skrevet flere bøger om boligindretning.

Bogen er en introduktion til farver og hvordan de kan bruges i indretningen.
Farver i boligen skal vælges med omhu og ikke kun dikteres af de sidste nye trends.
Shannon Fricke ønsker at guide til et personligt valg og anvendelse af farver. Hjemmet siger noget, om dem der bor der og derfor er farver et vigtigt stilelement, der giver de enkelte rum liv, energi og sjæl.

Shannon Fricke skriver dejligt afslappet og med humor og udgangspunkt i sine egne erfaringer. Hun ønsker at vejlede i, hvordan man finder frem til sin helt egen stil, at man skaber et hjem man elsker at komme hjem til, at man finder farver der støtter den personlige stil, så ens hjem bliver et spejl af hvem du er.

Bogen kan fint bruges som opslagsbog. I indholdsfortegnelsen er der en oversigt over de enkelte kapitler, hvor første halvdel af bogen handler om farver og hvordan man skaber med farver og den anden halvdel af bogen handler om rum og om hvordan man udforsker og skaber rum.

Der er meget læsestof i bogen og mange skønne billeder. Bogen er inspirerende for os med hang til indretning. Det er som at sidde med et kæmpe boligmagasin, bare uden reklamer, fyldt med ideér – rum for rum, farve for farve, gode råd, praktiske anvisninger og forslag til hvor man kan finde mere inspiration.

Shannon Fricke, Hjem med sjæl, på dansk ved Gerd Have, Gyldendal, 2009, 314 sider