// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Hannah Richell: Familiens Tides hemmeligheder
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Hannah Richell: Familiens Tides hemmeligheder

Skrevet af den 12. juli 2013 – 23:04Ingen kommentarer

En forfærdelig ulykke for mange år siden har splittet familien Tide så meget, at ingen af dem længere taler ret meget sammen. Spredt for alle vinde og alle bærende på en frygtelig skyld over det der skete dengang, møder vi dem gennem familiens yngste datter Dora, der på grund af en forestående lykke, føler sig nødsaget til at få bugt med sin fortids ulykke.

Vi møder Dora i nutiden, og sammen med hende tager vi på en rejse mange år tilbage i tiden, til dengang hun boede sammen med sin mor Helen, far Richard og søster Cassie. Langsomt ruller familiens hemmeligheder sig frem for læseren via skiftende synsvinkler og tider, og vi er vidne til den tragiske ulykke, der rammer familien og som de alle sammen mener, de er skyldige i. Så skyldige at de hverken kan leve med sig selv eller hinanden.

Familien Tides hemmeligheder er en virkelig god bog – den er fantastisk skrevet og så rørende at du måske på et tidspunkt er nødt til at lægge den fra dig, fordi det gør lidt for ondt.

Opsætningen og historien er klassisk, men ikke mindre aktuel eller vedkommende af den grund. En virkelig god læseoplevelse.

Hannah Richell, Familien Tides hemmeligheder, Forlaget Punktum, 2012, 387 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.