// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Benedicte Toftegård: Mord mellem linjerne
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Benedicte Toftegård: Mord mellem linjerne

Skrevet af den 13. juni 2013 – 07:44Ingen kommentarer

mord mellem linjerneUnder en firmajulefrokost, myrdes chefen for trykkeriet Pagina. En af de ansatte anklages for mordet, men historien hænger ikke helt sammen og det viser dig at chefen har mange fjender rundt omkring.

Lotte er selv en del af trykkeribranchen og hun bliver blandet ind i sagen og kan ikke helt slippe de historier hun hører rundt i trykkeriverdenen. Hun kommer selv i fare og får kendskab til hemmeligheder, hun helst havde været foruden. Hendes egen og kæresten, Thomas´s historie er pludselig en del af hele sagen.

Trykkeribranchen som kulisse for en dramatisk historie fungerer rigtig godt. De skiftende fortællere og springene i tid, kræver lidt tilvænning, men når man har læst sig godt ind i bogen er den spændende og fængende.

Trykkerne er pressede af teknologiske omvæltninger og de føler sig utrygge i forhold til deres arbejdsplads. Der er nedskæringer og politiske omvæltninger omkring dem. Den politik der føres i 70’erne og frem til 90’erne, hvor handlingen udspiller sig, spiller en stor rolle for typograferne og trykkerne.

Forfatteren Benedicte Toftegård er selv uddannet typograf og kender til branchen og dens op og nedture gennem tiden. Rammerne, personbeskrivelserne og bogens handling, smelter sammen til en rigtig fin fortælling.

Benedicte Toftegård, Mord mellem linjerne, Forlaget Radius, 254 sider,

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.