// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christian J.D Dirksen: Hovedløst
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Christian J.D Dirksen: Hovedløst

Skrevet af den 18. maj 2013 – 07:12Ingen kommentarer

Bogen starter med, at Juri der er en garvet kriminel, slår en prostitueret ihjel i Litauen og derfor må flygte til Danmark, hvor han straks genoptager sin kriminelle løbebane. Han er en tabertype, som ikke kan finde ud af at indgå i et et forhold.

Sådan er det ikke med Susanne. Hun har altid gået på arbejdet og betalt sit. Hun bor flot og billigt i en lejlighed, hun har lånt. Alt burde være godt. Men på det seneste er gigtsmerterne virkeligt blevet slemme, og hun er gået på nedsat tid på sit rengøringsjob. Hun er fuld af selvmedlidenhed, og til tider af alkohol, og det bliver da også på et brunt københavnsk værtshus hun møder Juri.

Nu begynder et spind af kriminelle aktiviteter, sidehistorier, nye spor og drejen om hjørner. Snart er det kommissær Bjørn Bruhn og kriminalassistent Vera Andersen, der må i aktion for at finde hoved og hale i begivenhederne, der inkluderer mystiske fly og H.C Andersens figurer, internationalt diplomati og overboere med computeranalfabetisme.

Hovedløst
trænger til at blive strammet op og sat på spidsen, måske et mindre persongalleri ville have gjort historien stærkere og klarere. Plottet bliver aldrig rigtigt spændende og i de passager, hvor der var mulighed for spænding ødelægges det af nymodens teknologi og kærlighedsklicher.

Christian J.D Dirksen, Hovedløst, Januar 2013, 274 sider, PrintXpress.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.