// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lene Bjerregaard: Holistisk indretning
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Indretning, Livsstil

Lene Bjerregaard: Holistisk indretning

Skrevet af den 5. april 2013 – 14:15Ingen kommentarer

holistisk indretningDit hjem er mere end der hvor du bor, det er der, hvor du slapper af, lader op, samler ny energi og bruger tid på de ting du godt kan lide og de mennesker der betyder noget for dig. Derfor er det vigtigt, hvordan du indretter dig – at det passer til den du er.

Lene Bjerregaard har i mange år arbejdet med en tilgang til indretning, der forener den indre psykiske indretning og den ydre boligindretning, og tager dermed udgangspunkt i Holistisk indretning.
Der findes forskellige behov, som du kan følge og derved sikre den bedst mulige trivsel, fremfor at følge de nyeste trends. Det kan være farver, kunst, lys eller planter der har indflydelse på din koncentration, energi, kreativitet m.m.

Forfatteren til Holistisk indretning, forener sin viden som arkitekt og psykoterapeut, og har i mange år arbejdet på denne måde. Det handler om velvære og det beskrives fint i bogen, hvordan den østlige Feng Shui supplerer den vestlige holistiske tilgang til indretning.

Vi lever meget af vores liv indendøre pga vores arbejde og klimaet i vores del af verden, derfor er der stor fokus på indretning og design, men alle mennesker er forskellige og har derfor brug for, at blive stimuleret forskelligt, fra vores omgivelser.

Bogen er en udførlig beskrivelse af filosofien bag holistisk indretning og konkrete afsnit om fx farvepsykologi, møblering, indretning, belysning osv. Du guides til at finde frem til din indretningstype blandt de 7 beskrevne typer.

Når du kan genkende sig selv, kan du arbejde mere målrettet med de enkelte rums funktion, de visuelle og æstetiske aspekter og den holistiske vinkel.

Man kan mærke, at forfatteren brænder for det hun laver, hun har arbejdet med emnet i mange år og har tilegnet sig stor viden. Teksten og budskabet er til at gå til og sat op på en overskuelig måde. Bogen kan læses fra ende til anden, men kan også bruges som opslagsbog.

Personligt kunne jeg ønske mig mange flere, større og lækre fotos til at illustrere det der beskrives. Men er du nysgerrig på en mere alternativ tilgang til indretning, er her meget viden at hente.

Lene Bjerregaard, Holistisk indretning, Forlaget Colourful,130 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.